Hoe reset een Amazon Firestick


Hoe u een Amazon Firestick kunt resetten, is het onderwerp van deze les. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u deze richtlijn begrijpt. Ik hoop dat je dit artikel met plezier hebt gelezen over het resetten van een Amazon Firestick. Als je ja hebt geantwoord, deel dan wat je hebt geleerd na het lezen hiervan.

De Amazon Fire TV Stick is een uitstekend alternatief voor de aanschaf van een nieuwe Android Smart TV, maar zoals bij elke technologie heeft deze gebreken. Als je een probleem hebt met je Fire TV Stick, zoals een app met fouten, een afspeelfout of een FireOS-platform met fouten, en het opnieuw opstarten of updaten ervan lost het probleem niet op, dan moet je de stick mogelijk opnieuw instellen. Alle apps die je op de Amazon Fire TV Stick hebt geïnstalleerd, evenals alle wijzigingen en instellingen die je hebt aangebracht, worden gewist als je het apparaat opnieuw instelt.

De Fire Stick wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen zodra je hem opnieuw instelt, dus je moet hem helemaal opnieuw instellen en bijwerken. Wanneer de opslag is voltooid of bijna is voltooid, wil je apparaat opnieuw opstarten vanwege een gebrek aan geheugen. Bestanden en apps nemen veel ruimte in beslag en het verwijderen ervan is niet altijd een optie omdat de resterende bestanden ruimte innemen. Lage snelheid is van vitaal belang voor de prestaties van elk apparaat. De gebruiker raakt geïrriteerd wanneer de snelheid afneemt. Als gevolg hiervan is het resetten van uw FireStick-gadget een snelle optie om het terug te brengen naar de oorspronkelijke snelheid.

Een Amazon Firestick resetten

  • Schakel uw Firestick in en ga naar het startscherm.
  • Zoek de optie Instellingen (afhankelijk van uw Firestick kan dit op een tandwielpictogram lijken) en selecteer deze.
  • Scroll naar beneden en selecteer Mijn Fire TV. Op sommige Firesticks ziet u mogelijk Apparaat of Systeem in plaats van Mijn Fire TV.
  • Scrol omlaag naar Fabrieksinstellingen resetten en selecteer deze.
  • Bevestig dat u het systeem wilt resetten.

Als je niet bij het instellingenscherm kunt komen, probeer dan de knoppen Terug en Rechts op je afstandsbediening tien seconden tegelijk in te drukken. Dit brengt u naar een scherm waar u kunt kiezen of u door wilt gaan of de reset wilt annuleren. De reset gaat door als u wacht zonder een van de keuzes te kiezen.

Laatste woorden: een Amazon Firestick resetten

Als je niet weet hoe je een Amazon Firestick reset, kun je al je vragen hierover stellen via Amazon Bellen. Als je ja hebt geantwoord, deel dit artikel dan met je vrienden en familie.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe de Google Meet-microfoon te repareren werkt niet / reageert niet op Mac en Chromebook?

Amazone || Hoe de Amazon-app te repareren werkt niet of opent niet Probleem opgelost

Hoe op te lossen: Facebook-opmerkingen worden niet geladen