Hoe op te lossen: Facebook-opmerkingen worden niet geladen

                                                        

                                               Facebook-opmerkingen worden niet geladen

Facebook is een populaire sociale netwerksite voor het delen van foto's en video's met vrienden en de rest van de wereld. Veel gebruikers hebben onlangs geklaagd over problemen met Facebook-opmerkingen, zoals wanneer ik klik op "Meer opmerkingen bekijken", de opmerkingen niet worden weergegeven, of ik kan eerdere opmerkingen niet bekijken of op het opmerkingengedeelte klikken, maar de opmerkingen worden niet geladen. Het is onmiskenbaar verergerend om een ​​​​dergelijk probleem op de Facebook-app tegen te komen.

Als u zich in een vergelijkbare situatie bevindt, bent u op de perfecte plek beland. In dit artikel leert u over tal van opties die u kunnen helpen bij het oplossen van het probleem "Facebook-reacties werken niet".

Deel 1: Hoe op te lossen: Facebook-opmerkingen worden niet geladen [7 oplossingen]

Er zijn verschillende dingen die ertoe bijdragen dat u te maken krijgt met dit vervelende Facebook-commentaarprobleem. Het goede nieuws is dat er enkele eenvoudige oplossingen zijn die u kunt proberen om dit probleem op te lossen.

Oplossing 1: vernieuw de app

De eerste stap bij het oplossen van het probleem is om het programma opnieuw te starten. De native Facebook-app op iPhones en andere iOS-apparaten loopt soms vast. In dergelijke situaties hoeft u alleen maar de Facebook-app te vernieuwen door naar beneden te vegen op uw nieuwsfeed. Deze handmatige verversing lost meestal verschillende problemen op, zoals Facebook-opmerkingen die niet worden geladen.

Als het opnieuw laden van de app het probleem niet oplost, wees dan kalm en ga verder met de volgende oplossing.

Oplossing 2: controleer uw internetverbinding

Een slechte netwerkverbinding is een van de meest voorkomende redenen waarom Facebook-reacties niet worden geladen. Als gevolg hiervan moet u een sterke en betrouwbare wifi- of mobiele internetverbinding hebben om uw Facebook-opmerkingen te laden. U kunt proberen andere pagina's te bezoeken om te zien of ze allemaal via dezelfde verbinding worden geladen.

Gebruikers die hebben geklaagd over toegang tot opmerkingen over mobiele data, maar niet over wifi, moeten proberen hun apparaten te wisselen tussen mobiele en wifi-netwerken. Anders kunt u proberen herhaaldelijk wifi/mobiele data op uw smartphone in en uit te schakelen.


Oplossing 3: stop de app geforceerd en start de app opnieuw

Als het probleem aanhoudt nadat je hebt gecontroleerd of je internetverbinding goed werkt, kun je nu proberen je Facebook-app geforceerd af te sluiten en opnieuw te starten. Het opnieuw starten van een app kan soms een aantal problemen oplossen die u ondervindt tijdens het gebruik ervan. Het is ook een van de eenvoudigste en meest rechttoe rechtaan methoden om het probleem "opmerkingen worden niet geladen" op uw Facebook-app op te lossen.

Oplossing 4: meld u opnieuw aan bij uw account

U kunt proberen in en uit te loggen op uw Facebook-account. Opnieuw inloggen op uw account kan soms verschillende problemen oplossen die u ondervindt tijdens het gebruik van het programma.

Volg de onderstaande stappen om uit te loggen van het account:

Stap 1: Open de Facebook-app op je iPhone.

Stap 2: Klik vervolgens op het pictogram "Meer" in de onderstaande menubalk.

Stap 3: Klik hier op de optie "Uitloggen".


Nadat u bent uitgelogd van uw account, komt u na een paar minuten terug om te zien of het probleem is verholpen.

Bovendien is het erg handig om vanaf verschillende apparaten in te loggen op uw Facebook-account. Als u bijvoorbeeld uw opmerkingen niet kunt zien in de Facebook-app op uw iOS-apparaat, kunt u proberen u aan te melden bij uw account op uw Mac om te zien of ze daar toegankelijk zijn.

Als je geen toegang hebt tot reacties op de webversie van Facebook, kun je doorgaan naar de volgende stappen om het probleem "Facebook-reacties worden niet geladen" op te lossen.

Oplossing 5: wis de cache

Als de gecachte gegevens van de Facebook-app verouderd of op de een of andere manier beschadigd raken, kunt u problemen ondervinden met Facebook-opmerkingen die niet werken. Bovendien vertraagt ​​caching de werking van het apparaat, dus u kunt de cache verwijderen om het probleem op te lossen.

Stap 1: Start de Facebook-app en klik vervolgens op de optie "Meer".

Stap 2: Selecteer nu "Instellingen" en kies daarna "Accountinstellingen".

Stap 3: Klik vervolgens op de optie "Browser" om naar de pagina met browserinstellingen te gaan.

Stap 4: Klik hier op "Gegevens wissen" en dat is alles.

Oplossing 6: controleer Update voor de app

Zorg ervoor dat uw Facebook-app de meest recente versie op uw apparaat is. Het niet upgraden van de app kan leiden tot problemen zoals de problemen die u nu ondervindt. Volg daarom de onderstaande procedures om te bepalen of Facebook up-to-date is of niet.

Stap 1: Open de App Store en klik vervolgens op de optie "Updates".

Stap 2: Zoek Facebook en klik daarna op de knop "Bijwerken" als deze beschikbaar is.


Oplossing 7: verwijder de app en installeer deze opnieuw

Als geen van de vorige alternatieven werkt, moet je de Facebook-app verwijderen en vervolgens opnieuw installeren vanuit de Apple Store. Omdat het voor zoveel mensen heeft gewerkt, zal deze strategie waarschijnlijk uw probleem oplossen.

Stap 1: Om te beginnen, raak je de Facebook-app licht aan en houd je hem ingedrukt totdat deze begint te wiebelen op je iPhone.

Stap 2: Klik vervolgens op het kruispictogram in de linkerbovenhoek van de app.

Stap 3: Klik nu op "Verwijderen". Als u iPhone X of hoger gebruikt, klikt u op "Gereed". En als u iPhone 8 of eerder gebruikt, drukt u op de knop "Home".


Nadat u de Facebook-app met succes van uw iOS-apparaat hebt verwijderd, downloadt en installeert u deze opnieuw vanuit de App Store. Het is mogelijk dat je nu reacties op je Facebook-app kunt laden.

Deel 2: Hoe maak je een back-up van Facebook naar computer

Omdat klanten zoveel problemen hebben met Facebook, is het raadzaam om een ​​back-up van hun Facebook-gegevens op hun computer op te slaan. Als er iets met uw Facebook-account gebeurt, zorgt de back-up ervoor dat al uw foto's, video's en andere gevoelige gegevens niet verloren gaan. Volg de onderstaande instructies om te leren hoe u dit kunt doen:

Stap 1: Om het proces te starten, logt u in op uw Facebook-account en tikt u vervolgens op het pictogram "driehoek" om de optie "Instellingen" te kiezen.

Stap 2: Klik daarna op "Uw Facebook-gegevens" en tik op "Bekijken" naast de optie "Uw gegevens downloaden".


Stap 3: Vervolgens kunt u al mijn gegevens kiezen of andere opties kiezen.

Stap 4: Klik vervolgens op de knop "Bestand maken" om het downloadproces te starten. U ontvangt de melding van Facebook zodra het bestand klaar is om te downloaden op de computer.


Het komt neer op

Het probleem van "Facebook-reacties werken niet" is vrij wijdverbreid en veel mensen hebben het ervaren. Deze tutorial heeft een aantal oplossingen gepresenteerd die u kunt proberen om het probleem met minimale inspanning op te lossen. Gebruikers met verdere vragen kunnen deze in de opmerkingen hieronder plaatsen. Ga naar Facebook Bellen om contact op te nemen met de Facebook-vertegenwoordiger.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe de Google Meet-microfoon te repareren werkt niet / reageert niet op Mac en Chromebook?

Amazone || Hoe de Amazon-app te repareren werkt niet of opent niet Probleem opgelost