Hoe naar Uitzetten de Microfoon Aan Amazone Alexa Echo of punt


Ik ben er vrij zeker van dat geen enkele persoon op aarde niet van Alexa heeft gehoord. De naam is praktisch synoniem geworden voor elke vorm van spraakgestuurde assistentie. Siri had die titel natuurlijk nog maar een paar jaar geleden. Amazon heeft tegenwoordig een wurggreep op de markt, vooral met zijn Echo- en Dot-apparaten die als warme broodjes over de toonbank gaan.

Als het apparaat altijd luistert, kunnen we Alexa vragen de thermostaat te wijzigen, een lamp aan te doen of zelfs muziek af te spelen, wat ons leven zoveel gemakkelijker maakt. Hoewel we allemaal dol zijn op het gemak van het simpelweg hardop uitspreken van onze wensen en Alexa deze te laten vervullen, maken veel mensen zich zorgen over het feit dat 'haar' kan luisteren naar alles wat we thuis zeggen. Het kan ook voorkomen dat u niet wilt dat de gadget actief is. In dat geval is het een goed idee om de microfoon uit te schakelen. Het is een eenvoudige procedure.

Druk aan de onderkant van Echo of Dot op de microfoonknop. Zowel die knop als de indicatiering die rond de buitenkant van de gadget loopt, lichten rood op als je dat doet. Dit geeft aan dat Alexa niet langer actief is en geen spraakopdrachten zal aannemen totdat de microfoon opnieuw wordt ingeschakeld. Het is vermeldenswaard dat Alexa je laatste voorkeursoptie onthoudt in het geval van een stroomstoring of het loskoppelen van het apparaat. De indicatorring en microfoonknop keren beide terug naar hun gloeiende rode toestand nadat Echo of Dot hun opstartroutine hebben voltooid.

U hoeft de microfoon van het apparaat niet weer aan te zetten om items aan uw boodschappenlijstje toe te voegen, een timer in te stellen of de lichten uit te doen die de kinderen in hun kamers hebben achtergelaten als u ook de Amazon Echo Remote gebruikt. Gebruik gewoon de afstandsbediening om Alexa de commando's te geven die je nodig hebt, en je favoriete persoonlijke assistent zal je niet meer kunnen horen.

Heb je ooit de microfoon op een Alexa-apparaat uitgeschakeld? Heb je een afstandsbediening waarmee je hem kunt uitschakelen, of heb je liever dat je Echo of Dot de hele tijd luistert?

Als je contact wilt opnemen met een Amazon-expert dan kun je contact met hen opnemen via Amazon Bellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe de Google Meet-microfoon te repareren werkt niet / reageert niet op Mac en Chromebook?

Amazone || Hoe de Amazon-app te repareren werkt niet of opent niet Probleem opgelost

Hoe op te lossen: Facebook-opmerkingen worden niet geladen