Amazon-pagina niet gevonden - Hoe krijg ik mijn productvermelding hersteld op Amazon


"Sorry, we konden die pagina niet vinden", staat er als je naar een productvermelding gaat. Ga naar de startpagina van Amazon of voer een zoekopdracht uit." met een schattige hond en een link naar een pagina waar u de honden van Amazon kunt ontmoeten De productvermelding is verwijderd terwijl Amazon een mogelijke schending van het beleid onderzoekt. Amazon voert de handhaving van productvermeldingen op die het beleid met COVID-19 schenden en ervoor zorgen dat Amazon-consumenten echt, redelijk geprijsde en veilige producten ontvangen.Wanneer productvermeldingen niet beschikbaar zijn, kunnen klanten het item niet kopen, wat resulteert in gemiste verkopen en inventaris die worden vastgehouden bij Amazon-fulfilmentfaciliteiten tot de problemen worden verholpen.

In dit artikel wordt uitgelegd wat verkopers moeten doen als hun productvermelding op Amazon is getagd als beperkt. Authentieke leveranciers kunnen productvermeldingen herstellen als ze deze instructies volgen.

Hoe weet u of een productvermelding beperkt is?

Het identificeren van de productvermelding die als beperkt is getagd, is de eerste stap bij het oplossen van een beperkt product op Amazon. Er zijn een paar manieren waarop verkopers kunnen achterhalen of een productvermelding is beperkt.

Pagina niet gevonden - Dogs of Amazon

Het eerste teken dat een productvermelding is beperkt, is wanneer u de pagina met productvermeldingen bezoekt en ziet "Sorry we konden die pagina niet vinden". "Probeer te zoeken of ga naar de startpagina van Amazon", staat er, samen met een mooie hond en een link om Amazon's huisdieren te ontmoeten. Dit is Amazon's versie van een 404-foutpagina en het is het eerste teken dat het item wordt beoordeeld.


Gestrande voorraad in Verkoper Centraal Beheer voorraad

Wanneer verkopers Amazon FBA gebruiken, is er een onderdeel in Seller Central dat laat zien hoeveel gestrande voorraad ze hebben. Gestrande voorraad is voorraad die zich in de magazijnen van Amazon bevindt, maar die niet overeenkomt met een productvermelding die actief wordt verkocht. Als de gestrande reden 'Beperkte ASIN' is, is het mogelijk dat de goederen worden onderzocht op het overtreden van een Amazon-regelgeving.


Contact opnemen met verkopersondersteuning

Door een vertegenwoordiger van Amazon Support de ASIN te geven van een productvermelding waarvan wordt vermoed dat deze is verwijderd, kunnen ze u informeren over de status, oorzaak en stappen die u moet nemen om een ​​probleem met de productvermelding op te lossen. Omdat Amazon Support-teamleden speciale mogelijkheden hebben die niet beschikbaar zijn via selfservice-opties, is dit de beste manier om productproblemen te begrijpen.

Stappen die verkopers moeten nemen om productvermeldingen op Amazon te herstellen

Als je zeker weet dat je productvermelding voldoet aan alle verkoopnormen van Amazon, gebruik dan deze procedures om een ​​Amazon-productvermelding die momenteel wordt beoordeeld, opnieuw te activeren.

  • Bepaal welke ASIN is verwijderd. Ga naar het bovenstaande gedeelte om te zien of een productvermelding is verwijderd.
  • Neem contact op met de klantenservice van Amazon. Door Amazon's 'Help'-sectie te gebruiken en de klantenservice van Amazon te bellen, worden de status van de vermelding en de maatregelen die moeten worden genomen om het probleem te verhelpen, bevestigd.
  • Zorg ervoor dat u de verkooprichtlijnen van Amazon volgt.
  • Als u de status van een beperking met betrekking tot toepasselijke informatie wilt betwisten, stuurt u een e-mail naar product-compliance@amazon.com. Het volgende moet in deze e-mail worden opgenomen:

  1. ALS IN
  2. Artikelnummer
  3. Titel
  4. Korte beschrijving van het product:
  5. Verzoek om herstel van de productvermelding
  6. Bewijsdocumenten van de fabrikant - die aantonen dat u de fabrikant bent of dit product rechtmatig hebt verkregen door de UPC en nauwkeurige productinformatie weer te geven.

  • Wacht tot het productnalevingsteam van Amazon uw zaak heeft geanalyseerd en eventuele verdere informatie, vragen en zorgen beantwoordt.
  • Controleer of de productvermelding is hersteld. De productvermelding zal weer beschikbaar zijn voor aankoop op Amazon en zal niet langer verschijnen in het gedeelte met gestrande inventaris.

Goed voor Amazon-klanten, goed voor verkopers

Wanneer uw productvermelding wordt verwijderd, kan dit een stressvolle ervaring zijn, omdat u deze een tijdje niet kunt verkopen. Het is van cruciaal belang om te onthouden dat, hoewel dit vervelend voor u kan zijn, het feit dat Amazon een productcomplianceteam heeft dat productvermeldingen analyseert, op de lange termijn een goede zaak is. Klanten zullen meer vertrouwen hebben dat ze echte, authentieke, veilige en conforme producten kopen van gerenommeerde verkopers op Amazon, wat resulteert in meer vertrouwen van de klant in de markt en een hogere verkoop voor alle klanten. Dus, als je een Amazon Page Not Found-pagina krijgt en je productvermelding terug wilt krijgen, volg dan de bovenstaande instructies of neem contact op met Amazon Bellen om je door dit proces te helpen, aangezien we jarenlange ervaring hebben met het oplossen van dit soort problemen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe de Google Meet-microfoon te repareren werkt niet / reageert niet op Mac en Chromebook?

Amazone || Hoe de Amazon-app te repareren werkt niet of opent niet Probleem opgelost