Hoe Facebook-opmerkingen te repareren die niet worden geladen? - Stap voor stap

Facebook is een groot sociaal netwerk met meer dan 2,45 miljard maandelijkse leden. Desalniettemin kan de toepassing soms onstabiel zijn, omdat verschillende gebruikers problemen hebben ondervonden zoals "Facebook-opmerkingen worden niet geladen".

We hebben besloten het te onderzoeken en u enkele oplossingen voor het bovengenoemde probleem te presenteren. Om eerlijk te zijn, is het best vervelend als je de reacties niet kunt zien, omdat het de hoofdfunctie van het platform verstoort, namelijk netwerken met mensen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom Facebook-reacties niet correct worden geladen. Ik heb er een handvol hieronder opgenomen:

  • De beheerder heeft de reacties op het bericht uitgeschakeld.
  • Je hebt een internetprobleem waardoor de reacties niet worden geladen
  • Problemen met cachen in uw browser
  • Facebook-app is niet bijgewerkt

Facebook-opmerkingen worden niet geladen - Oplossingen

Het is tijd om in te gaan op de details van de oplossingen. We beginnen met de meest eenvoudige opties, die u kunt testen om te zien of ze het probleem met het niet laden van Facebook-opmerkingen oplossen.

1. Start de Facebook-app opnieuw.

In veel gevallen lost het opnieuw laden van de Facebook-app het probleem op, omdat de native app vast kan komen te zitten. Door op uw smartphone naar beneden te vegen, kunt u de app vernieuwen.

Hierdoor worden uw feed, opmerkingen en berichten opnieuw geladen en kunt u proberen de opmerkingen te bekijken. Als u het probleem echter nog steeds niet kunt oplossen, gaat u verder met de volgende oplossing.

2. Clear cache uit browser

We hebben uitgebreide instructies voor het wissen van de cache in Google Chrome. U kunt proberen de browsercache te verwijderen, omdat dit soms de oorzaak van het probleem is.

Zoals u wellicht weet, slaat uw browser een gecachte versie van de website op.

Als u uw cachegeheugen leegmaakt en vervolgens de website opnieuw laadt, kunt u hoogstwaarschijnlijk het probleem met het laden van Facebook-opmerkingen oplossen. Maak je geen zorgen als je dat niet doet. Probeer de volgende reeks oplossingen.

3. Controleer uw internetverbinding

Hoewel het ongebruikelijk is, moet u, als u problemen ondervindt met Facebook-opmerkingen die niet correct worden geladen, uw internetverbinding controleren en controleren of u voldoende bandbreedte gebruikt om toegang te krijgen tot de pagina.

Het is mogelijk dat de Facebook-website/-app niet volledig wordt geladen vanwege een slecht mobiel bereik of wifi met een lage bandbreedte.

4. Update de app

Oké, we snappen het: je bent een slappeling die alle app-updates negeert die op je iOS- of Android-smartphone aankomen.

Nu je dit FB-probleem bent tegengekomen, moet je controleren of je meldingen ontvangt om de Facebook-app op je telefoon te upgraden.

Als er een nieuwe versie van de app is, werkt u deze bij, logt u opnieuw in en probeert u de opmerkingen opnieuw te laden. Hopelijk helpt dit u bij het oplossen van uw probleem.

5 Forceer stop/start de app opnieuw

We weten dat Facebook miljarden dollars waard is en duizenden mensen in dienst heeft. Desalniettemin kan het platform af en toe een hik hebben.

De eenvoudigste manier om ermee om te gaan, is door de Facebook-app met geweld te stoppen en opnieuw te starten. Log opnieuw in, ververs je feed en controleer of de reacties nu goed worden geladen.

6. Verwijderen en opnieuw installeren van de app

Als laatste optie kunt u de app verwijderen en opnieuw installeren. Log opnieuw in en kijk of de reacties nu goed worden geladen.

Dit zou je probleem moeten oplossen.

Waarom worden mijn Facebook-pagina's niet geladen?

Het is mogelijk dat Facebook-pagina's soms helemaal niet laden. Een simpele update van de Facebook-app kan soms helpen. Maar wat moet je doen als de upgrade niet werkt?

De werking van de Facebook-pagina kan worden beïnvloed door verschillende omstandigheden. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen voor Facebook-pagina's en andere gerelateerde problemen:

  • Als je een mobiel apparaat gebruikt, zorg er dan voor dat het is gekoppeld aan een betrouwbaar datanetwerk of wifi. Als dit niet het geval is, probeer het dan opnieuw als je eenmaal een stevigere verbinding hebt gevonden.
  • Als u de Facebook-app op mobiel gebruikt, sluit deze dan en open deze opnieuw.
  • Als je een computer gebruikt, probeer dan de pagina te vernieuwen en opnieuw te laden. U kunt ook proberen uw browser te sluiten en opnieuw te openen.

Nogmaals, het probleem kan te maken hebben met de versie van de Facebook-app. U kunt proberen Facebook bij te werken om het probleem met het laden van de pagina op te lossen. Het Helpcentrum is een goede plek om naartoe te gaan als je vragen hebt over Facebook en de functies ervan.

Er kunnen zich ook problemen voordoen als uw pagina beperkingen bevat op basis van land of leeftijd. Verwijder alle land- en leeftijdsbeperkingen om een ​​pagina te bekijken zonder je Facebook-account in te voeren. Vanwege dit:

  • Log in op uw account en ga naar de pagina.
  • Klik op Instellingen boven aan de pagina's.
  • Klik in het gedeelte Algemeen op Landbeperkingen, vervolgens op X naast de opgegeven landen en op Wijzigingen opslaan.

  • Klik op Leeftijdsbeperkingen, selecteer Alles (13+) en klik op Wijzigingen opslaan.

Waarom kan ik niet alle reacties op een Facebook-bericht zien?

Als je geen reacties op een Facebook-bericht ziet, kan dit te wijten zijn aan een beleidswijziging in plaats van aan een fout. Soms zullen de beheerders van Facebook bepaalde acties tijdelijk uitschakelen, zoals commentaar erop geven, als:

  • Alle publicaties werden door hun beveiligingssystemen als verdacht of ongeschikt beschouwd.
  • Mensen hebben berichten gemarkeerd.
  • Account heeft hun communitynormen geschonden.

De lengte van het blok wordt bepaald door de ernst van de overtreding. Het Helpcentrum is een geweldige plek om meer te weten te komen over de communitynormen. Bekijk de gekoppelde vragen in het Facebook-ondersteuningscentrum om een ​​acceptabel antwoord te vinden.

Hoe zie ik al mijn reacties op Facebook?

De mogelijkheid om reacties achter te laten is beschikbaar in vrijwel alle sociale netwerken, inclusief Facebook. Als u ervoor kiest, kunt u uw ideeën aanbieden in het opmerkingengedeelte van het bericht, via de browserversie of de Facebook-app.

Reacties vormen inderdaad de basis van Facebook als sociaal netwerk. Als er geen opmerkingen zijn, gaat het belangrijkste doel van het platform om eerlijk te zijn verloren.

Elke opmerking wordt opgeslagen in een apart gebruikerslogboek. Laten we eens kijken hoe we alle reacties op een Facebook-bericht kunnen zien.

GEVAL 1: WEBVERSIE

Klik op de pijl-omlaag in het meest rechtse gedeelte van de nieuwe Facebook-webversie -> Selecteer Instellingen en privacy -> Logboek van activiteiten



Je kunt daar al je activiteitenlogboeken bekijken en de berichten bepalen waarop je recentelijk hebt gereageerd.

GEVAL 2: MOBIELE APP

Klik in de mobiele versie op de hamburgerknop -> Instellingen -> Activiteit



Log in om uw meest recente activiteitenlogboek te bekijken, inclusief opmerkingen over uw meest recente berichten.

Gevolgtrekking

Tot slot, als je een probleem tegenkomt met de Facebook-app, raden we je aan kalm te blijven en niet in paniek te raken. Het is een veelvoorkomend probleem met eenvoudige oplossingen, die we al in dit bericht hebben onderzocht. anders heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met een Facebook-vertegenwoordiger via Facebook Bellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe de Google Meet-microfoon te repareren werkt niet / reageert niet op Mac en Chromebook?

Amazone || Hoe de Amazon-app te repareren werkt niet of opent niet Probleem opgelost