Audioberichten verzenden met Google Assistant


Google Assistant kan je helpen met verschillende taken. U kunt de inhoud op het scherm laten lezen en routines voor u instellen. Het verzenden van audioberichten is iets anders waarmee het u kan helpen. Als u haast heeft, is het proces eenvoudiger dan u misschien denkt, en het kan u tijd besparen.

Hoe Google Assistent te gebruiken om audioberichten te verzenden

Misschien vind je het leuk om audioberichten te verzenden met Google Assistent als je het voor bijna alles gebruikt. Begin door te zeggen: "OK, Google", en wanneer u het geluid hoort dat aangeeft dat het luistert, geeft u aan dat u een audiobericht wilt verzenden, gevolgd door de naam van de persoon. U kunt de Google Assistent ook gewoon vertellen dat u een audiobericht wilt verzenden en wachten tot het u vraagt ​​naar wie u het wilt verzenden.

Als je niet opgeeft of je wilt dat het audiobericht per sms of WhatsApp wordt verzonden, zal Google Assistant je hierom vragen. U kunt de Google Assistent vertellen welke u wilt gebruiken of op de weergegeven opties tikken.


Als je de Google Assistent-opname niet ziet, tik je op de microfoon om de opname te starten. Je kunt de knop Verzenden aanraken of wachten tot de Google Assistent je bericht verzendt zodra je klaar bent met opnemen.


U kunt het bericht beluisteren voordat het wordt verzonden door op het afspeelpictogram te drukken. U kunt altijd de annuleerknop aanraken als u van gedachten verandert en niet meer naar de audio wilt luisteren.

Gevolgtrekking

Als je een bericht moet verzenden maar niet genoeg handen hebt, kan het handig zijn om de Google Assistent te gebruiken om een ​​audiobericht te verzenden. Tijdens mijn testen misdroeg de Google Assistent zich af en toe, maar hij kon het bericht nog steeds verzenden.

Denk je dat de Google Assistent je audioberichten kan geven? Hopelijk overkomt u dit niet, anders wordt de functionaliteit onbruikbaar. Nadat je alle stappen voor probleemoplossing hebt toegepast, hoop ik dat je audioberichten kunt verzenden met de Google Assistent, maar als het probleem zich blijft voordoen, moet je contact opnemen met een Google-assistent via Google Bellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe de Google Meet-microfoon te repareren werkt niet / reageert niet op Mac en Chromebook?

Amazone || Hoe de Amazon-app te repareren werkt niet of opent niet Probleem opgelost

Hoe op te lossen: Facebook-opmerkingen worden niet geladen