Hoe het e-mailadres van Amazon te wijzigen


Amazon is een fantastische e-commercesite met miljoenen producten op vrijwel elk gebied, waaronder mode, technologie, slimme apparaten, gezondheid, huis, keuken, schoonheid, enzovoort.

Als je een Amazon-lid bent, ontvang je waarschijnlijk regelmatig veel promotionele e-mails. Dit kan vervelend zijn, vooral als je je hebt ingeschreven voor Amazon met een e-mailadres dat je voor werk of persoonlijke redenen gebruikt.

Als u het e-mailadres dat aan uw Amazon-account is gekoppeld, wilt wijzigen, kunt u dit snel doen door de onderstaande stappen te volgen.

Stappen om het e-mailadres van Amazon te wijzigen

1.) Open een webbrowser op uw computer en log in op uw Amazon-account met uw e-mailadres en wachtwoord.

2.) Nadat u bent ingelogd op uw Amazon-account, selecteert u de optie met de tekst (Hallo, uw naam, uw bestellingen). Dan kom je in het volgende scherm.

3.) Selecteer in het gedeelte Uw account de optie Inloggen en beveiliging. De optie Login & Security wordt aan u getoond.

4.) Klik op de knop Bewerken nadat u op de pagina Login & Security bent aangekomen. U wordt doorgestuurd naar de volgende pagina, waar u wordt gevraagd uw nieuwe e-mailadres in te voeren.

5.) Voer uw nieuwe e-mailadres en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in. Typ vervolgens in het gevraagde formulier de tekens die op uw scherm verschijnen en klik op de knop Wijzigingen opslaan.

6.) Wanneer u op de knop Wijzigingen opslaan klikt, wordt u naar de volgende pagina geleid, waar u een melding krijgt dat uw nieuwe e-mailadres succesvol is toegevoegd aan uw Amazon-account. Last but not least, druk op de knop Gereed. Alle toekomstige Amazon-e-mails worden afgeleverd op uw nieuwe e-mailaccount.

Zo kun je eenvoudig het e-mailadres van je Amazon-account wijzigen. Op dezelfde manier kunt u de naam, het telefoonnummer en het wachtwoord van uw Amazon-account bijwerken. Bovendien kunt u tweestapsverificatie inschakelen door afzonderlijk naar het gedeelte Geavanceerde beveiligingsinstellingen van de pagina Inloggen en beveiliging te gaan.

Als u na het toepassen van alle gegeven stappen uw Amazon-e-mailadres niet kunt wijzigen, moet u verbinding maken met het Amazon-ondersteuningsteam van Amazon Bellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe de Google Meet-microfoon te repareren werkt niet / reageert niet op Mac en Chromebook?

Amazone || Hoe de Amazon-app te repareren werkt niet of opent niet Probleem opgelost

Hoe op te lossen: Facebook-opmerkingen worden niet geladen