Hoe Facebook-wachtwoord te herstellen zonder bevestiging Reset-code

Met de opkomst van sociale netwerkplatforms wordt het steeds moeilijker om al uw wachtwoorden bij te houden. De afgelopen jaren is Facebook enorm in populariteit gestegen. Facebook heeft miljoenen gebruikers die met elkaar verbonden zijn. Mensen vergeten de wachtwoorden van hun account ondanks veelvuldig gebruik van sociale media. Er is echter een manier om uw Facebook-account op te halen.

Stappen om uw Facebook-account te herstellen zonder bevestigingscode voor het opnieuw instellen:

Als de gebruiker de bevestigingscode voor het opnieuw instellen niet heeft, helpt dit artikel hem bij het herstellen van zijn Facebook-wachtwoord. Maak je geen zorgen als je problemen hebt om toegang te krijgen tot de code; de onderstaande technieken zullen u helpen.

Methoden voor wachtwoordherstel van Facebook-account:

Als je geen toegang hebt tot een resetcode, volg je deze stappen om je Facebook-wachtwoord te herstellen:

  1. De eerste stap is om toegang te krijgen tot uw e-mailadres, dat zal worden gebruikt om het wachtwoord van uw account opnieuw in te stellen.
  2. Ga dan naar de inlogpagina van Facebook en log uit bij je huidige online account. De volgende stap is om op de knop “Wachtwoord vergeten” te klikken.
  3. Tik vervolgens op “Dit is mijn account” en voer uw Facebook-e-mailadres in. Klik vervolgens op de knop “account kan niet worden ingevoerd”.
  4. Het e-mailadres moet dan worden ingevoerd, maar niet de mailbox van het Facebook-account.
  5. De volgende stap is het beantwoorden van de beveiligingsvragen. U kunt uw wachtwoord wijzigen nadat u de beveiligingsvragen heeft beantwoord. U kunt klikken op “mijn account herstellen met de hulp van een vriend” als u de antwoorden op uw beveiligingsvragen niet meer weet.
  6. Het enige dat u nu hoeft te doen, is drie betrouwbare vrienden te identificeren die u bij dit streven kunnen helpen. De verificatiecode die aan die drie vrienden is verstrekt, wordt vervolgens door Facebook hersteld.
  7. U kunt uw wachtwoord kiezen en het opnieuw laten instellen en naar u laten verzenden als die betrouwbare mensen bereid zijn u bij dit proces te helpen.
  8. Uw vrienden ontvangen de verificatiecode om het wachtwoord voor Facebook-wachtwoordherstel opnieuw in te stellen en u kunt uw wachtwoord opnieuw instellen.

Hoe Facebook-wachtwoord te herstellen zonder e-mail

Er was een tijd dat we allemaal verslaafd waren aan het gebruik van Facebook, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Enkele jaren later, ondanks de populariteit van het concurreren om sociale netwerksites, gebruiken veel mensen het nog steeds vaak. Als u uw Facebook-wachtwoord bent vergeten, hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u het kunt terugkrijgen. Omdat er een paar technieken zijn die kunnen worden gebruikt om vergeten wachtwoorden te herstellen. Er is ook een andere optie als u geen informatie heeft over het e-mailadres en telefoonnummer. Blader daarom naar beneden om te leren hoe u uw Facebook-wachtwoord kunt herstellen zonder een telefoonnummer of e-mailadres.

Stappen om Facebook-wachtwoord te herstellen met Google-account

1. Open de Facebook-app en tik op de aanmeldingsknop.

2. Tik op ID en wachtwoord vergeten in het inlogvenster en klik vervolgens op OK.

3. Typ het e-mailadres of telefoonnummer dat is gekoppeld aan uw Facebook-account op de Facebook-herstelpagina. Ga nu naar de zoekoptie en kies “Gebruik mijn Google-account” in het vervolgkeuzemenu.

4. Klik op doorgaan en voer je e-mailadres en wachtwoord in

5. Nadat u bent ingelogd, maakt u een nieuw wachtwoord aan waarmee u kunt inloggen en bevestigen.

6. Laat een vriend je een Facebook-bericht sturen. Als dat het geval is, kun je het gebruiken om in te loggen op je account en daarmee klaar.

Een stapsgewijze handleiding voor het herstellen van uw Facebook-account zonder uw telefoonnummer te gebruiken

In de afgelopen jaren zijn sociale netwerksites in populariteit gegroeid onder gebruikers, waaronder Facebook. Deze sociale netwerksite stelt gebruikers in staat om foto’s en video’s te delen en biedt zelfs een chatfunctie, waardoor het de meest aanlokkelijke sociale netwerksite is.

En met zulke fantastische diensten als Facebook hebben de ontwikkelaars ervoor gezorgd dat gebruikers over de beste beveiligingsfuncties beschikken. Zelfs nog hebben een paar gebruikers mogelijk geen toegang tot hun Facebook-accounts vanwege het probleem met het verloren wachtwoord.

Welnu, inlogproblemen met Facebook-accounts komen zeer vaak voor en kunnen worden opgelost door het herstelproces van Facebook-accounts te volgen. Bovendien, voor degenen die niet zeker weten hoe ze hun account kunnen herstellen zonder een hersteltelefoonnummer te gebruiken, zullen de volgende procedures hen helpen.

Zonder telefoonnummer kunt u uw Facebook-account herstellen.

Opmerking: volg zorgvuldig de aanwijzingen om het herstelproces zonder problemen te voltooien.

  1. Ga om te beginnen naar de aanmeldingspagina van Facebook en selecteer de optie Wachtwoord vergeten.
  2. De gebruiker wordt nu gedwongen om het e-mailadres of telefoonnummer op te geven dat is gebruikt om toegang te krijgen tot het account zodra ze de herstelpagina hebben bereikt.
  3. De gebruiker moet vervolgens op de verzendknop klikken nadat hij zijn e-mailadres en telefoonnummer heeft ingevoerd.
  4. De gebruiker moet dan een code via e-mail verzenden als hersteloptie.
  5. Bovendien krijgt de gebruiker in de herstelmail een code.
  6. De gebruiker moet die code invoeren en het verificatieproces doorlopen.
  7. Daarna kan de gebruiker op het tabblad Opslaan klikken om het wachtwoord van zijn Facebook-account opnieuw in te stellen.

Nadat het proces is voltooid, kan de gebruiker proberen het nieuwe wachtwoord te gebruiken om in te loggen op zijn Facebook-account. Als een gebruiker zijn Facebook-wachtwoord niet kan achterhalen, kan hij hulp zoeken door contact op te nemen met het helpcentrum en het probleem tijdig op te lossen, zodat hij ononderbroken van de diensten kan blijven genieten.

Zonder een e-mailadres kunt u uw Facebook-account herstellen.

Facebook geeft een aantal opties om een ​​Facebook-account te herstellen, waaronder het gebruik van een ander e-mailadres, een ander telefoonnummer of een beveiligingscode. Als het e-mailadres van een gebruiker verloren gaat, worden de methoden voor het terugwinnen van een Facebook-account hieronder beschreven.

Hoe u uw Facebook-account kunt herstellen als u geen e-mailadres heeft?

Hoewel een vriend

  1. Ga dan na het bezoeken van de Facebookpagina naar de accountpagina. De gebruiker kan mogelijk de drie stippen naast de berichtoptie zien en vervolgens ‘rapporteren’ selecteren.
  2. Voor Facebook-wachtwoordherstel zonder e-mail, selecteer “iets anders” en vervolgens “herstelt dit account” in hetzelfde menu.
  3. Daarna vraagt ​​Facebook om het e-mailadres van je vriend om een ​​verificatiecode te sturen.
  4. De gebruiker krijgt weer toegang tot zijn account na het invoeren van de code.

Een tweede, betrouwbaar contactnummer gebruiken

  1. Log in op uw Facebook-account en selecteer als eerste stap “Profiel bewerken”. Bent u uw wachtwoord kwijt?
  2. Gebruikers zullen handmatig naar accounts moeten zoeken.
  3. De gebruiker krijgt na het invoeren van zijn telefoonnummer de mogelijkheid om per e-mail te ontvangen.
  4. De koper krijgt toegang tot Facebook na het invoeren van de 6-cijferige code in de inbox.

Volg deze procedures om uw Facebook-account terug te vorderen; als je problemen blijft ondervinden met Facebook-wachtwoordherstel zonder e-mail, neem dan contact op met de Facebook-klantenservice of schrijf naar hun officiƫle e-mailadres om je situatie uit te leggen.

Facebook-klantenondersteuning

Dat is alles wat er is als het gaat om het opnieuw instellen van uw Facebook-wachtwoord. Voor een betere bescherming is het aan te raden een sterk wachtwoord aan te maken, aangezien een zwak wachtwoord het voor hackers gemakkelijker kan maken om uw account te kapen en er toegang toe te krijgen. U kunt nu zoals gewoonlijk inloggen op uw account nadat u een nieuw wachtwoord heeft ingesteld. Om de kans dat uw account wordt gehackt te verkleinen, moet u uw wachtwoord regelmatig wijzigen, meestal elke 4–5 maanden. als je contact wilt opnemen met de klantenservice, moet je naar Facebook Bellen gaan.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe de Google Meet-microfoon te repareren werkt niet / reageert niet op Mac en Chromebook?

Amazone || Hoe de Amazon-app te repareren werkt niet of opent niet Probleem opgelost

Hoe op te lossen: Facebook-opmerkingen worden niet geladen