Voer een Google-spraakoproep via Gmail en neem op

 

Ultieme gids voor spraakoproepen in Gmail

Gmail is een open-source e-maildienst van Google. Het heeft verschillende functies die het werk gemakkelijk kunnen maken voor zowel uw organisatie als voor individuen. Je hebt de functie om zowel video-oproepen als spraakoproepen te maken via je Gmail-account.

Je moet de Google Hangout-applicatie gebruiken om te bellen met Gmail. U kunt niet alleen de functie voor spraakoproepen gebruiken, maar u kunt ook het tekstbericht, afbeeldingen en doc-bestanden verzenden en het videogesprek voeren.

U kunt de oproepen ook opnemen met de Google-spraaktoepassing of deze naar de voicemail sturen.

Opmerking: de Hangout-app werkt zowel op het computersysteem als op je smartphone.

Spraakoproep en opname met Gmail

Dit zijn de stappen om de basisconfiguratie van uw apparaat te maken voordat u belt via het Gmail-account.

Controleer de systeemvereisten

  1. Verbind je microfoon met de Hangout en geef ze toegang tot Google Voice.
  2. Google Hangouts biedt zijn gebruikers een gratis belfunctie. Hoewel er een paar regio's zijn die willekeurig 1 cent per minuut in rekening brengen.
  3. U moet de huidige marktversie van Google Hangouts gebruiken.
  4. Om Google-oproepen op mobiele apparaten te ontvangen, moet je de Hangout-app downloaden uit de App Store en Play Store.
  5. Meld u aan vanuit het Google-account om Hangout te gebruiken.
  6. Geef de luidspreker en microfoon toegang tot de Hangout-app op je mobiele telefoon.

Opmerking: je moet een Google Voice- of Project Fi-account instellen om spraakoproepen of voicemails te kunnen voeren via Google Hangouts.

Hoe maak je een spraakoproep in Gmail?

In deze handleiding leert u hoe u via uw Gmail-account kunt bellen met Hangouts, Google Voice, Project Fi of telefoonnummers.

Spraakoproepen plaatsen via de computer met behulp van een Gmail-account

  • Ga naar de link hangouts.google.com en log in met je Gmail-account. U kunt inloggen op uw Gmail-account en vervolgens deze applicatie openen, op deze manier hoeft u niet opnieuw in te loggen.
  • Zoek het contact dat u wilt bellen door de gebruikersnaam, het e-mailadres of het telefoonnummer in de bovenstaande zoekbalk in te voeren.
  • Klik op het pictogram van de telefoonontvanger om te bellen.

Mobiele telefoon gebruiken om te bellen via Gmail-account

  • Log in met je Gmail-account in de Hangout-applicatie.
  • Typ het telefoonnummer of e-mailadres in de zoekbalk en open het contact.
  • Klik op het telefoonpictogram in de bovenstaande menubalk om te bellen.

Opmerking: zorg ervoor dat je de Google Voice- en Hangout-app toegang geeft tot de microfoon en luidspreker. U ontvangt een ringmelding wanneer u door iemand wordt gebeld. Tik op het pictogram Beantwoorden om het gesprek aan te nemen of Negeer om het gesprek te beëindigen. U kunt dit telefoontje ook naar de voicemail sturen.

Hoe u een oproep op Google Voice kunt opnemen

U moet de Google Voice-applicatie gebruiken om de spraakoproepen op te nemen. Door deze stappen te volgen, kunt u de standaardinstelling instellen in de Google-toepassing voor spraakopnamen. Google slaat uw opname op en u kunt deze oproepopnames in uw inbox zoeken. U kunt het openen via het opgenomen pictogram naast het inkomende gesprek dat u hebt opgenomen.

Opmerking: u kunt alleen de inkomende oproep opnemen, aangezien Google u niet toestaat de uitgaande oproep op te nemen.

Uitgaande oproepen opnemen Google Voice

Als u het telefoongesprek op uw Gmail-account voor welk doel dan ook wilt opnemen, kunt u deze bewerking uitvoeren via Google Voice.

  • Zorg er ten eerste voor dat u de wetten van uw staten doorzoekt over het opnemen van de oproepen voor uw apparaat. U kunt toestemming vragen aan de persoon met wie u in gesprek bent.
  • Open de Google Voice-app door de link www.google.com/voice in uw internetbrowser te typen.
  • In het volgende venster wordt u mogelijk gevraagd akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Google, deze te lezen en te accepteren en uw account in te stellen door een telefoonnummer in te voeren.
  • Open nu de instellingen door op het tandwielpictogram in de menubalk rechtsboven in het venster te klikken en de optie Oproepen te selecteren en vervolgens het vakje naast de Oproepopties aan te vinken.
  • Wanneer u deze wijzigingen aanbrengt, schakelt u de functie voor het opnemen van oproepen voor de ontvangen oproep in met behulp van Google Voice door op de toets 4 te drukken.

Opmerking: gebruikers kunnen uw bestaande telefoonnummer overdragen in de premium-versie

Om in contact te komen met  de klantenservice van Google, moet u contact opnemen via Google Bellen, zij zullen u helpen bij het oplossen van uw probleem volgens uw vraag.



Comments

Popular posts from this blog

Hoe de Google Meet-microfoon te repareren werkt niet / reageert niet op Mac en Chromebook?

Amazone || Hoe de Amazon-app te repareren werkt niet of opent niet Probleem opgelost

Hoe op te lossen: Facebook-opmerkingen worden niet geladen