Hoe te repareren dat Outlook geen e-mails ontvangt


Een snelle blik op Hoe te repareren dat Outlook geen e-mails ontvangt?

Voor het uitwisselen van e-mails is Outlook een populaire tool. Veel zakelijk personeel gebruikt Outlook om formele werkgerelateerde e-mails uit te wisselen. Als u een Outlook-gebruiker bent, weet u waarschijnlijk dat veel mensen problemen hebben met het niet werken van hun Outlook. De meerderheid van de klanten heeft hun ongenoegen geuit over Outlook. In hun inbox kunnen ze geen correspondentie ontvangen. Er zijn verschillende redenen waarom u geen e-mails ontvangt, die allemaal gemakkelijk kunnen worden verholpen. Als uw Outlook geen e-mails ontvangt, kan dit een van de volgende oorzaken hebben.

Redenen waarom Outlook geen e-mails ontvangt

  • Als Outlook geen e-mail ontvangt, komt dit waarschijnlijk door een gebrek aan ruimte in uw inbox.
  • In het geval dat het internet uitvalt of wordt losgekoppeld, kan de gebruiker geen e-mail ontvangen.
  • Verderop, als u een virus op uw apparaat heeft, kan dit de werking van uw e-mail verstoren.
  • Of als u een e-mail van iemand verwachtte, maar deze had geblokkeerd en vergeten was.

Als gevolg hiervan zijn alle bovengenoemde redenen de meest voorkomende oorzaken van het niet ontvangen van e-mails door Outlook. Door een paar eenvoudige hacks te gebruiken, kunt u deze problemen echter snel oplossen. Gebruik de onderstaande methoden voor meer informatie over dergelijke technieken.

Methoden om te repareren dat Outlook geen e-mails ontvangt

Wis de inbox

Een overvolle inbox is de meest typische oorzaak dat Outlook geen berichten ontvangt. Je kunt pas nieuwe e-mail ontvangen als je je inbox hebt opgeruimd. Zorg er daarom voor dat u onnodige e-mails verwijdert om ruimte vrij te maken.

Controleer op internet

Als we niet opletten, valt het internet uit. Als uw e-mail niet werkt, is het mogelijk dat dit te wijten is aan een probleem met internet. Zorg er daarom voor dat u het internet repareert en aan het werk gaat.

Geblokkeerde gebruiker

Het kan zijn dat de persoon op wiens mail je wacht nog niet heeft gereageerd. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat de gebruiker wiens bericht u verwacht, is verbannen. Controleer daarom uw geblokkeerde lijst nogmaals.

Outlook verwijderen en opnieuw installeren

U kunt ook proberen Outlook te verwijderen en de nieuwste versie opnieuw te installeren. Wanneer Outlook niet meer werkt vanwege een probleem met de toepassing, kunt u deze herstellen door deze opnieuw te installeren.

Probeer het oplossen van problemen

Als geen van de andere methoden heeft gewerkt, is probleemoplossing mogelijk een optie. U kunt uw problemen oplossen door ze op te lossen.

Outlook openen in een andere browser

Als u geen e-mails in een account kunt ontvangen, opent u Outlook opnieuw in een andere browser.

En dat is alles hoe u kunt repareren dat Outlook geen e-mails ontvangt maar kan verzenden.

U zult waarschijnlijk problemen tegenkomen bij het instellen van een Outlook-account. Dit artikel bevatte tal van oplossingen die u kunnen helpen om ervoor te zorgen dat Outlook geen e-mails ontvangt zonder enige moeite. Dus, hier is hoe je Outlook oplost die geen e-mails ontvangt." Maar als je nog steeds in dezelfde situatie zit, moet je in dit geval contact opnemen met een technicus via Facebook-wachtwoord Herstellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe de Google Meet-microfoon te repareren werkt niet / reageert niet op Mac en Chromebook?

Amazone || Hoe de Amazon-app te repareren werkt niet of opent niet Probleem opgelost