Hoe Facebook met Instagram te verbinden


Instagram, een dochteronderneming van Facebook, heeft al een functie waarmee gebruikers hun Facebook-accounts kunnen koppelen aan hun Instagram-accounts. Wanneer je Facebook en Instagram koppelt, kun je berichten plaatsen die je kunt delen op sociale media, waaronder Facebook en Instagram.

Het is niet moeilijk om Facebook te koppelen aan de Instagram-aanpak. Natuurlijk heb je een Facebook-account nodig om aan de slag te gaan. Controleer daarom of je toegang hebt tot een Facebook-account.

Als je je voor het eerst via Facebook aanmeldt voor Instagram, hoef je Facebook niet te verbinden met Instagram, omdat dit automatisch gebeurt. Als gevolg hiervan is deze optie alleen voor degenen onder u die geen Facebook-account hebben.


Stappen om Facebook te verbinden met Instagram

Voor de goede orde, de enige manier om Facebook met Instagram te verbinden, is door het Instagram-programma te gebruiken; als je de Instagram-app niet hebt, kun je de telefoon van een vriend lenen om in te loggen op Instagram. Daarnaast is het Instagram-programma gratis beschikbaar in de Google Play Store. Het is tijd om je Facebook-account aan Instagram te koppelen als je al over de vaardigheden en materialen beschikt.

  1. Open de Instagram-app en log in met je Instagram-account.
  2. Ga met het avatar-symbool in de rechterbenedenhoek naar je Instagram-profielpagina.
  3. Selecteer Instellingen in de drie regels in de rechterbovenhoek.
  4. Tik daarna op Account.
  5. Selecteer Gekoppelde accounts in het vervolgkeuzemenu.
  6. Op de menukaart ziet u verschillende mogelijkheden. Facebook, Twitter, Tumblr, Ameba en OK.ru zijn slechts enkele voorbeelden. Omdat we een Instagram-account aan een Facebook-account koppelen, tik je op Facebook.
  7. Ga vervolgens naar het Facebook-account dat je hebt gemaakt, wacht even en je wordt gevraagd om je identiteit te verifiëren. Tik op Doorgaan als je Facebook-naam.
  8. Wacht even (hoe lang duurt het?). Dit is afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding).
  9. Je hebt nu succesvol Facebook en Instagram met elkaar verbonden.

Als je naar het verbonden accountmenu kijkt, zul je merken dat er al een Facebook-naam is die je eerder hebt gelinkt of waarmee je hebt gelinkt in de Facebook-sectie.


Configureer Facebook- en Instagram-accountinstellingen

Wat gebeurt er als je Facebook-account is gekoppeld aan je Instagram-account? Misschien vraagt u er eens naar. Het antwoord is dat je het verhaal of Instastory automatisch kunt delen met het verhaal op Facebook. Niet alleen dat, maar u kunt uw Instagram-berichten direct delen op Facebook.

Als u alleen geïnteresseerd bent in die twee items, moet u deze handmatig aanpassen of instellen omdat deze functionaliteit niet automatisch wordt ingeschakeld. De procedure is ook eenvoudig. Je moet nogmaals op Facebook tikken. U wordt doorgestuurd naar een nieuw menu.

Opties, accountinstellingen en berichtinstellingen zijn al beschikbaar. Je kunt het Instastory-menu delen met Facebook-verhalen activeren als je IG Instagram-verhalen wilt delen met Facebook-verhalen. Evenzo, als u Instagram-berichten automatisch op Facebook wilt delen, schakelt u het menu Deel uw bericht op Facebook in.


De voordelen van het verbinden van Facebook en Instagram

U kunt inloggen met uw Instagram-account met uw Facebook-account, automatisch Instagram-berichten op Facebook delen en zelfs contact opnemen met uw account door Facebook te verbinden met Instagram. Instagram en Facebook kunnen automatisch worden gesynchroniseerd.


In een notendop, hier leest u hoe u Facebook en Instagram koppelt.

In slechts een paar eenvoudige stappen kunt u Facebook en Instagram met elkaar verbinden. Helaas staat Instagram gebruikers die computers gebruiken niet toe om hun Facebook-accounts aan Instagram te koppelen.

U kunt op verschillende manieren profiteren van de integratie van Facebook en Instagram. Het begint met een breder scala aan inlogmogelijkheden, het voorkomen van accountverlies door vergeten wachtwoorden, het automatisch plaatsen van berichten en het versterken van de banden. Als je verschillende platforms vanaf één plek wilt beheren, moet je leren hoe je Twitch met Discord kunt verbinden.

We denken dat je misschien ook geïnteresseerd bent in Where to Find GIF’s, ons vorige bericht over sociale media.

Als u verbinding wilt maken met een klantenservicecentrum, moet u contact opnemen met een technicus via Facebook Bellen.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe de Google Meet-microfoon te repareren werkt niet / reageert niet op Mac en Chromebook?

Amazone || Hoe de Amazon-app te repareren werkt niet of opent niet Probleem opgelost

Hoe op te lossen: Facebook-opmerkingen worden niet geladen