​Een Facebook-fout oplossen bij het plaatsen van bloglinks

 Zelfpromotie is noodzakelijk, maar niet ten koste van maatschappelijke vraagstukken.

Facebook heeft medio maart een groot aantal reacties en posts (voornamelijk links) in verschillende groepen verwijderd. We begrijpen waarom Facebook dergelijke opmerkingen heeft verwijderd om de verspreiding van nepnieuws op sociale media tegen te gaan. Veel mensen hadden destijds geklaagd over problemen met hun marketing. Ik heb hun beslissing aangevochten en na een paar dagen herstelde Facebook de opmerking.

Middelgrote gebruikers melden identieke Facebook-problemen terwijl ze hun links opnieuw plaatsen (zowel blog als reacties). Hoewel verschillende het probleem hebben genoemd, heb ik gemerkt dat het in veel bronnen niet wordt behandeld.

Verkiezingen zijn beïnvloed door sociale media-inhoud. Volgens onderzoek van het Oxford Internet Institute zijn er nu in meer dan 70 landen over de hele wereld georganiseerde pogingen tot manipulatie van sociale media actief (meer dan het dubbele vergeleken met 28 in 2017). Als gevolg hiervan is de aanpak van Facebook om spam en verkiezingsfraude bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 te bestrijden een positieve stap.

Dankzij kunstmatige intelligentie ontneemt deze procedure veel freelancers echter sociale marketingmogelijkheden. De fout of Facebook-blokkering kan door verschillende factoren worden veroorzaakt.

  • Overmatig gebruik van externe links op Facebook
  • Er worden externe links naar spam- of clickbait-artikelen geplaatst.
  • Facebook ontvangt een anoniem rapport van uw opmerkingslink (dit gebeurt meestal wanneer de gebruiker irrelevante en herhalende links plaatst en de auteur van de post geïrriteerd is)
  • Tijdens een crisis of wanneer het landsbelang op het spel staat

Als je niet een van de eerste drie bent, kan het probleem dat je hebt te wijten zijn aan de vierde reden. Dus, in dit geval, hoe promoten we onze site en berichten zelf?

Er is uitstekend nieuws voor u als u een mediumschrijver bent.

Een blog veilig delen als een bericht

Je kunt buiten delen vanwege de reputatie van Medium. Ik zal laten zien hoe je het bericht van Illumination kunt indienen bij Medium Story Writer.

1. Ga naar je Medium blogartikel en klik op de Facebook share-knop.



2. Ga naar een bepaalde groep, schrijf een verhaal en deel het.


Dit is het bewijs dat het werkte.


Als je een reactie wilt achterlaten met een link naar je blog, gebruik er dan geen uit het URL-vak; gebruik in plaats daarvan een uit de onderstaande lijst. Klik op delen op Twitter en kopieer de link uit de tweetbox om de link snel te krijgen. Ik begrijp dat het moeilijk is, maar het is nuttig.

Ik heb de bovenstaande URL gekopieerd en in een van de Facebook-threads geplakt.


Maak er een gewoonte van om dergelijke links in al uw online/offline kranten te bewaren om te voorkomen dat u uw artikelen telkens moet openen als u ze moet kopiëren. Het is geweldig als u uw link kopieert terwijl u uw verhaal schrijft.


Ik hoop dat het nuttig wordt.

Vrienden, veel blogplezier! Houd er echter rekening mee dat uw blog/reacties een slechte impact kunnen hebben op anderen en maatschappelijke bewegingen kunnen verstoren. Gedraag je als burger verantwoordelijk.

Als u de Facebook-fout niet kunt oplossen nadat u alle stappen hebt toegepast, moet u contact opnemen met een technicus die u de beste stappen voor probleemoplossing op afroep zal geven volgens uw vraag. Neem dus gewoon contact met hen op via Facebook Bellen om direct goede ondersteuning uit hun hand te krijgen. ze zijn 24/7 beschikbaar.






Comments

Popular posts from this blog

Hoe de Google Meet-microfoon te repareren werkt niet / reageert niet op Mac en Chromebook?

Amazone || Hoe de Amazon-app te repareren werkt niet of opent niet Probleem opgelost

Hoe op te lossen: Facebook-opmerkingen worden niet geladen